آموزش آشپزی/ طرز تهیه ترشی آلبالو بازار در خانه



به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، ترشی آلبالو یکی از ترشی های فصلی است که به دلیل وجود میوه گیلاس در ترکیباتش، خوشمزه و لذیذ است؛ طعم آن هم خوشمزه است.

بیشتر بخوانید:

ترشی از جمله مخلفات لذیذی است که همراه با غذا سرو می شود و دارای انواع مختلفی است. فصل اصلی تهیه ترشی معمولاً پاییز است. اما ترشی هایی هستند که مواد آن را می توان در تمام فصول سال تهیه کرد. ترشی آلبالو یکی از انواع ترشی های فصلی است که می توانید در ابتدای تابستان و رسیدن میوه گیلاس در منزل تهیه کنید.

ترشی آلبالو به دلیل داشتن گیلاس تازه بسیار رنگارنگ است. ترشی خوشمزه و خاص هم هست; پس فصل این میوه های خوش رنگ و خوشمزه تمام نشده است، دست به تهیه این ترشی بزنید و از خوردن آن در فصول دیگر سال لذت ببرید. در ادامه این مطلب طرز تهیه ترشی آلبالو خانگی به همراه نکات و تکنیک های مهم مربوط به تهیه آن در اختیار شما کاربران گرامی قرار خواهد گرفت.

مواد لازم برای تهیه ترشی آلبالو

آلبالو: ۱ کیلوگرم
سرکه: ۱ لیوان
آب جوشیده: ۱ لیوان
شکر: ۳ قاشق
نمک: ۱ قاشق
نکاتی در مورد مواد خام

گیلاس و خواص شگفت انگیز آن

گیلاس میوه ای ترش و رنگارنگ تابستانی حاوی مقادیر زیادی ویتامین C و املاح معدنی، سدیم، منیزیم، مس، روی و پتاسیم است. گیلاس آنتی اکسیدان بالایی دارد و نقش بسیار مهمی در خون سازی در بدن دارد. این میوه برای درمان روماتیسم نیز مفید است و به دلیل کاهش قند خون بهترین میوه برای مبتلایان به دیابت است. یکی از مهمترین خواص آلبالو کاهش فشار و غلظت خون است. تجمع خون باعث لخته شدن آن می شود که در نهایت خطر حملات قلبی و مغزی را افزایش می دهد. به همین دلیل درمان لخته خون بسیار مهم است.

از علائم افزایش تجمع خون می توان به ترک خوردن لب، سرگیجه، بثورات پوستی، ضعف و خستگی، درد معده، قرمزی صورت، تورم رگ های چشم، درد مفاصل، سردرد و … اشاره کرد. بهتر است از گیلاس تازه برای تهیه گیلاس های بریده شده استفاده کنید. همچنین می توانید در فصل تابستان که آلبالوها فاسد شدنی هستند این میوه را به میزان دلخواه تهیه کنید و در بسته بندی های مناسب به همراه کیسه های پلاستیکی یا ظروف درب دار در یخچال نگهداری کنید.

نکاتی در مورد سرکه

سرکه انواع مختلفی دارد و بهترین نوع سرکه برای تهیه ترشی سرکه انگور است. رنگ سرکه انگور قرمز است و طعم قوی تری نسبت به سرکه سفید دارد.

طرز تهیه گیلاس خرد شده

۱- ابتدا دم ​​آلبالوها را گرفته و خوب بشویید و در آبکش بریزید. بعد از نیم ساعت آلبالوهای شسته شده را روی یک پارچه یا پارچه تمیز پهن کنید و بگذارید آلبالوها کاملا خشک شوند.
۲- شکر، نمک، سرکه و آب جوش را در ظرفی ریخته و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند.

۳- در این مرحله آلبالوها را برای چیدن در شیشه های خشک و تمیز بریزید. سپس مخلوط سرکه ای را که از قبل آماده کرده اید روی آنها بریزید تا لیوان پر شود و روی آلبالوها سرکه آغشته شود. درب شیشه را محکم ببندید و شیشه ترشی را به صورت وارونه روی کابینت یا میز به مدت ۱ ساعت قرار دهید تا هوای اضافی داخل شیشه خارج شود. سپس شیشه ترشی آلبالو را به مدت سه هفته در آشپزخانه بگذارید تا برسد. پس از باز کردن درب شیشه، بهتر است شیشه ترشی را در یخچال نگهداری کنید. نوش جان

نکاتی که در تهیه ترشی باید رعایت کرد:

۱- ترشی را در ظرف شیشه ای بریزید. ظرفی که قصد برداشتن آن را دارید باید کاملا تمیز و خشک باشد. در غیر این صورت ترشی تشکیل می شود. در ظرف را محکم ببندید تا هوا نشت نکند. اگر هوا باشد ترشی خراب می شود.
۲- ترشی را حتما در جای خنک و دور از آفتاب و در صورت امکان در یخچال نگهداری کنید.
۳- با افزودن ادویه و نمک زیاده روی نکنید. برخی افراد آنقدر ادویه در تهیه ترشی می گذارند که تمام مواد ترشی طعم طبیعی خود را از دست می دهد.

منبع: فرارو

انتهای پیام/