آموزش آشپزی/ طرز تهیه شربت موهیتو در خانه



به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، قیمت یک لیوان نوشیدنی موهیتو در رستوران ها بین ۷۰ تا ۱۲۰ هزار گوجه فرنگی است. این شربت که منشاء شرقی دارد اما طرفداران بین المللی دارد به راحتی در منزل با مواد موجود تهیه می شود. پس اگر می خواهید در این روزهای گرم از خانواده و مهمانان خود با یک نوشیدنی سرد به سبک کافی شاپ پذیرایی کنید، با دستور تهیه این نوشیدنی خوشمزه و خنک همراه باشید.

بیشتر بخوانید:

مواد لازم برای ۲ نفر

نعناع تازه ۱۰ شاخه

۴ عدد لیمو تلخ

لیموی رنده شده را پوست بگیرید ۱ قاشق چایخوری

یک دوز آب گازدار

شکر ۵ قاشق غذاخوری

قالب یخ ۱ فنجان

طرز تهیه موهیتو خانگی

برای تهیه این نوشیدنی خوشمزه، آب لیمو را گرفته و آب آن را بگیرید. سیب زمینی ها را پوست گرفته و آب آن را بگیرید. برای تهیه این شربت نیز می توانید از مخلوط استفاده کنید. شکر و پوست لیمو را به آب لیمو اضافه کنید. به یاد داشته باشید که قسمت های سفید پوست لیمو را جدا کنید زیرا فقط به قسمت های سبز یا زرد پوست لیمو نیاز داریم. سیب زمینی ها را پوست گرفته و آب آن را بگیرید. بعد از اینکه برگ های نعنا خوب مخلوط شدند، آب گازدار را به این مواد اضافه کنید. به جای آب گازدار می توانید از کمی نوشابه زلال یا آب سرد استفاده کنید. بعد از اینکه مواد به خوبی با سرعت بالا مخلوط شدند، نوشیدنی را در یک لیوان بلند سرو کنید. برای تزیین آن می توانید از برش های لیمو و برگ نعنا استفاده کنید.

انتهای پیام/