آموزش آشپزی/ طرز تهیه مربای گوجه فرنگی خام



به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، برای داشتن مربای گوجه سبز می توانید از دستور درست مربای گوجه سبز استفاده کنید. نکته اصلی در تهیه مربای گوجه سبز مناسب این است که در حین تهیه مربا به هیچ وجه هم نزنید. فرآیند گوجه سبز بافت بسیار لطیفی دارد و با کمی هم زدن حالت گرد خود را از دست می دهد و کاملا شکسته می شود.

ادامه مطلب

مواد لازم مربای گوجه سبز خانگی

۱۰۰۰ گرم گوجه سبز
۱۰۰۰ گرم شکر
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
پودر هل ۱/۴ قاشق چایخوری
۲ لیوان آب

گوجه سبز را از وسط نصف کنید و در ۲ پیمانه آب در قابلمه ای روی حرارت ملایم بجوشانید تا مغز آنها از آب در بیاید و بتوانید با چنگال مغزها را جدا کنید.

بعد از اینکه گوجه سبز تغییر رنگ داد شکر را اضافه کرده و بدون هم زدن صبر کنید تا شکر حل شود و نیم ساعت دیگر روی حرارت ملایم به جوشاندن مربا ادامه دهید تا غلیظ شود.

کف را داخل مربا بردارید و در آخر گلاب و پودر هل را اضافه کنید و بعد از ۲ دقیقه حرارت را خاموش کنید و پس از سرد شدن در ظرف در بسته در یخچال قرار دهید.

مواد لازم رب و مغز گوجه سبز

گوجه سبز ۱ کیلو و نیم
شکر ۱ کیلو و نیم
۲ و نیم لیوان آب
گلاب یک قاشق بزرگ
قاشق عرق هل

برای تهیه مربای گوجه سبز، دم کرده گوجه سبز را جدا کرده و کمی آب در ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم بجوشانید تا نرم شود.

بعد از ۱۵ دقیقه که گوجه سبز تغییر رنگ داد، شکر را اضافه کنید و بدون هم زدن صبر کنید تا شکر حل شود.

حرارت را کم کرده و به مدت ۳۵ دقیقه بجوشانید و اجازه دهید مربا غلیظ شود.

کف را در مربا بچینید.

یک قطره شربت داخل تابه بریزید و اگر کمی خنک شد اگر ژله ای شد یعنی مربا آماده است.

در آخر جعفری و گلاب را اضافه کنید و چند بار بجوشانید و حرارت را خاموش کنید و پس از سرد شدن در شیشه های دربسته ریخته و در یخچال قرار دهید.

برای بوی مربا می توانید به جای عرق هل از دانه هل، وانیل یا پودر رزماری استفاده کنید.

برای تهیه مربای گوجه سبز بدون هسته، بعد از اینکه گوجه سبز چروک شد، می توانید با کفگیر آنها را از ماهیتابه خارج کرده و با دست مغزها را بگیرید.

انتهای پیام/