اصلاح نباتات: از مزرعه تا چنگال


تقریباً هر چیزی که از خواربار فروشی می خرید با اصلاح نباتات بهبود یافته است. از طریق چندین نسل تحقیقات، دانشمندان چیزهای زیادی در مورد چگونگی بهتر ساختن دانه ها و گیاهان آموخته اند – تحمل بیشتر در برابر الگوهای آب و هوای جدید، مقاوم در برابر خشکسالی یا آفات، مغذی تر یا طعم بهتر. امروزه بسیاری از صفات تولید شده توسط بذر گیاهانی را ارائه می دهند که احتمال موفقیت آنها در این زمینه بسیار زیاد است … موسیقی برای گوش کشاورز!

اصلاح نباتات باعث افزایش تولید و کاهش ورودی می شود

در گیاهان، تولید مثل انتخابی در طبیعت در برخی موارد اتفاق می افتد. گاهی اوقات تکثیر یک گیاه می تواند دو گیاه باشد تا یک گیاه جدید را تشکیل دهد. کشاورزان گیاهان را بر اساس ظاهر و نحوه رشد آنها انتخاب می کنند (به این می گویند فنوتیپ). این فرآیند هنوز هم امروزه مورد استفاده قرار می گیرد، با این حال می تواند آزمون و خطا و زمان زیادی را ببرد.

در اینجا علم زیادی وجود دارد، پس با من همراه باشید!

ویرایش ژن

پیشرفت‌های ژنتیکی به دانشمندان اجازه داده است که توالی‌های DNA در گیاهان را بررسی کنند ژنوتیپ کردن. مانند فنوتیپ، این می تواند تعیین کند که کدام گیاهان بهترین نتایج را خواهند داشت. با این حال، ژنوتیپ اختصاصی تر از فنوتیپ است زیرا می تواند به طور خاص صفات مورد نظر را شناسایی و تأیید کند.

پس ویرایش ژن چیست؟ ابزارهای ویرایش ژن (مانند CRISPR) به دانشمندان کمک می کند تا تغییرات دقیقی در گیاهان ایجاد کنند. تغییرات ایجاد شده توسط ویرایش ژنتیکی تغییرات کوچکی در ژن های گیاه است. نتایج اغلب شبیه به جهش هایی است که وقتی DNA گیاه توسط طبیعت اصلاح شده است، مشاهده می شود. ویرایش ژن سریعتر است!

بیوتکنولوژی و اصلاح ژنتیکی

کارشناسان ایمنی مواد غذایی موافق هستند که GMO ها ایمن هستند. ارگانیسم اصلاح شده ژنتیکی موجودی است که دستخوش تغییرات ژنتیکی شده است. این تغییر به طور طبیعی از آغاز زمان رخ داده است. در نتیجه، با گذشت زمان، طبیعت تقریباً هر چیزی را که امروزه می خوریم تغییر داده است. به عنوان مثال، زمانی که کشاورزان هر سال بهترین دانه ها را از یک محصول انتخاب می کردند، ژنتیک را برای محصول بعدی (با دید و دست) انتخاب می کردند.

مزرعه چغندرقند که اخیراً از آن بازدید کردم، به لطف اصلاحات ژنتیکی، محصولی قوی و قابل اعتماد رشد می کند. گیاهان بیشتری در زمین های کمتر رشد می کنند و استفاده از آفت کش ها به شدت کاهش می یابد.

همه موجودات زنده DNA خود را دارند – یک شخص، یک حشره یا یک گیاه. مثل یک طرح است. همانطور که می توانید طرح یک خانه را تغییر دهید، برای کارآمدتر کردن آن، گیاه شناسان می توانند ژن ها را انتقال دهند.

بیوتکنولوژی یا مهندسی ژنتیک به دانشمندان گیاهی اجازه می دهد تا DNA گیاهان را به روشی دقیق تر تغییر دهند و به اشتراک بگذارند. آنها با ارزیابی DNA یک گیاه، یک ویژگی مطلوب را که در طبیعت یافت می شود، می گیرند و آن را از گیاهی به گیاه دیگر منتقل می کنند. دانه ها و گیاهان اصلاح شده ژنتیکی قبل از عرضه به بازار تحت آزمایش های دقیق قرار می گیرند. برای ایجاد یک گیاه اصلاح شده نیاز به تحقیق و آزمایش زیادی است و عرضه آن به بازار ممکن است تا ۱۳ سال طول بکشد.

چرا گیاهان را عوض کنیم؟

این تغییرات کوچک بذر می تواند تأثیر زیادی بر سهولت رشد یک محصول و شمارش روی برداشت محصول بزرگ در هر سال داشته باشد. به عبارت دیگر، اصلاح نباتات به کشاورزان کمک می کند تا کار تولید غذای ما را از طریق:

  • ویژگی های تقویت کننده ای که امکان تحمل به خشکی یا بهبود تغذیه را فراهم می کند
  • از بین بردن صفات نامطلوب، مانند بیماری
  • تهیه انواع سبزیجات با مطلوب ترین خصوصیات (شیرینی، سختی، بافت)

کشاورزی کار سختی است. تمام مواد غذایی موجود در خواربارفروشی محلی شما نتیجه محصولاتی است که کشاورزان در سراسر کشور هر سال رشد می کنند، رشد می کنند و برداشت می کنند. برای توییت کلیک کنید همه چیز کمی شگفت انگیز است، اما نترسید. ما نهادهای نظارتی داریم که بر پیشرفت و ایمنی بذرهای عرضه شده به بازار نظارت می کنند. این پرورش دهندگان گیاه می دانند که چه کار می کنند. به لطف آنها، مدیریت کارهای مهم خود برای کشاورزان آسان تر است و در عین حال مواد غذایی ایمن، مغذی و مقرون به صرفه را برای مصرف کنندگان فراهم می کند.



رژیم لاغری سریع