بیسکویت کدو تنبل اسنیکردودل {کدو تنبل واقعی و ادویه گرم}


بنابراین چه چیزی در مورد ادویه کدو تنبل وجود دارد که باعث می شود ما به این طعم اصلی و فصلی برگردیم؟ محققان دانشگاه جان هاپکینز می گویند نوستالژی. خاطرات را می‌توان با رایحه‌ها و نت‌های آشنای جوز هندی، دارچین و زنجبیل که ادویه کدو تنبل را تعریف می‌کنند مرتبط کرد، می‌تواند خاطرات آشنای روزهای گرم پاییز و زمستان را تداعی کند. وقتی این بیسکویت کدو تنبل خوشمزه اسنیکردودل را در این فصل درست می کنید، به دستور من برای ادویه پای کدو حلوایی خانگی نیاز دارید!

این دستور تهیه کوکی کدو تنبل اسنیکردودل برای تمام نوستالژی های پاییز و زمستانی که می توانید تحمل کنید تهیه شده است. این کوکی ها برای مجالس تعطیلات یا به عنوان یک میان وعده خوشمزه بعد از مدرسه یا محل کار عالی هستند. نکته حرفه ای در حالی که آن را درست می کنید – امیدوارم با دوستان یا خانواده در یک آشپزخانه دنج – مخلوط را به شکل توپ های ۱ اینچی شکل دهید و در فریزر قرار دهید تا بعداً زمانی که می خواهید با یک خوراک پاییزی راحت در هر زمانی از سال گرم کنید! بله: می توانید ادویه کدو تنبل بخورید هر چیزی در طول سال.

فواید کدو تنبل برای سلامتی

کدو تنبل چیزی بیش از یک تزیین پاییزی است. این نوعی کدو حلوایی زمستانی است که دارای فواید زیادی برای سلامتی است. کدو تنبل نارنجی رنگ سرشار از بتاکاروتن است، یک ماده فتوشیمیایی که بدن به ویتامین A تبدیل می کند. ویتامین A با حمایت از سلامت چشم، سیستم ایمنی بدن و تولید مثل باعث سلامت بدن می شود. همچنین به اندام های اصلی مانند قلب، ریه ها و کلیه ها کمک می کند تا به طور طبیعی کار کنند.

یکی دیگر از مزایای عالی کدو تنبل این است که سرشار از آنتی اکسیدان است. این فیتوکمیکال ها می توانند به محافظت از بدن در برابر رادیکال های آزاد کمک کنند. شناخته شده است که رادیکال های آزاد باعث سرطان می شوند و به سلول های بدن آسیب می رسانند. یک رژیم غذایی غنی از آنتی اکسیدان ها می تواند به خنثی کردن رادیکال های آزاد کمک کند و یک اثر محافظتی در برابر سرطان ایجاد کند.

فواید سلامتی ادویه ها و گیاهان

آیا می‌دانستید که بسیاری از گیاهان و ادویه‌ها چیزی فراتر از طعم لذیذ و عطر تسکین دهنده دارند؟ ادویه‌های موجود در این کوکی‌های کدو تنبل اسنیکردودل ممکن است فواید سلامتی نیز داشته باشند. مشابه کدو تنبل، بسیاری از ادویه ها سرشار از آنتی اکسیدان هستند.

میخک، وانیل، جوز هندی و دارچین، به عنوان چند مورد، حاوی ترکیبات واقعا منحصر به فردی هستند که به سلامت شما کمک می کنند. این آنتی اکسیدان ها مانند کدو تنبل عمل می کنند و مزایای خنثی کردن رادیکال های آزاد را ارائه می دهند. علاوه بر این، میخک سرشار از منگنز است که می تواند به عملکرد مغز و تقویت استخوان ها کمک کند. وانیل با خواص ضدالتهابی خود می تواند به کاهش التهاب در بدن کمک کند. دفعه بعد که کابینت ادویه خود را می بینید، این فواید فوق العاده را در نظر بگیرید!

درست کردن بیسکویت کدو حلوایی Snickerdoodle

برای شروع درست کردن کوکی‌های کدو حلوایی، فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید و دو ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید.

در حالی که فر در حال گرم شدن است، شروع به درست کردن خمیر شیرینی کنید. در یک کاسه کوچک، باید نصف فنجان شکر و ادویه، دارچین، هل، جوز هندی، میخک و ½ قاشق چایخوری نمک را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.

در یک کاسه متوسط ​​جداگانه، مواد خشک را با اضافه کردن آرد، خامه تارتار، جوش شیرین و ½ قاشق چایخوری نمک مخلوط کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند و کنار بگذارید.

با استفاده از همزن برقی، کره و ۱ فنجان شکر را با سرعت متوسط ​​به بالا به مدت ۴ دقیقه یا تا زمانی که سبک و پفی شود، بزنید. سپس تخم مرغ ها را هر بار ۱ عدد با هم ترکیب کنید. بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ، با سرعت متوسط ​​مخلوط کنید.

حالا که مواد مرطوب و مواد خشک را آماده کردید، آنها را با هم ترکیب می کنید. نیمی از مخلوط خشک را به مخلوط مرطوب اضافه کنید و با سرعت کم مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود. نصف دیگر مخلوط خشک را اضافه کنید و کاملاً مخلوط کنید.

در این مرحله، باید با استفاده از یک قاشق کوکی ۱ انسی ۲۰ توپ درست کنید. پس از تشکیل گلوله ها، ۱×۱ را در مخلوط چاشنی قرار دهید و بغلتانید تا کاملاً پوشانده شود. راستش را بخواهید، این مقدار زیادی کوکی می‌سازد، بنابراین، مگر اینکه در راه یک مهمانی کوکی هستید، حتماً در نظر بگیرید که برخی از آنها را برای بعداً منجمد کنید.

توپ ها را به ورقه های پخت آماده شده منتقل کنید و بین توپ ها ۳ اینچ فاصله دهید تا در حین پخت فضایی برای باز شدن داشته باشند. اینها قطعاً هنگام پخت زیاد پخش می شوند. نزدیک نگه داشتن آنها می تواند باعث برخورد کوکی ها به یکدیگر شود.

هنگامی که ورقه های پخت شما با خمیر کوکی پر شد، آنها را در فر قرار دهید و به مدت ۱۲ تا ۱۴ دقیقه بپزید، یا تا زمانی که لبه های بیرونی سفت شده و چین و چروک ظاهر شود. ممکن است هنوز کمی لطیف باشند، اما در تابه داغ کمی پخته می شوند. شیرینی ها را از فر خارج کرده و به مدت ۱۰ دقیقه در سینی فر بگذارید. کوکی ها را به یک توری خنک کننده منتقل کنید.

بلافاصله از این کوکی ها لذت ببرید یا چند توپ خمیر کوکی را فریز کنید تا بعدا بپزید.

سوالات متداول دستور العمل

این دستور پخت کوکی‌های دودل کدو تنبل مطمئناً برای مردم بسیار خوشایند خواهد بود، اما اگر مخاطبان شما حساسیت غذایی داشته باشند، چه؟ نگران نباش! می توانید چند تعویض ساده انجام دهید تا نیازهای افراد مبتلا به آلرژی غذایی یا فقط ترجیحات غذایی را برآورده کنید.

برای تهیه این دستور غذای گیاهی، کره را با گزینه کره گیاهی و تخم مرغ را با تخم کتان جایگزین کنید.

اگر به دنبال مسیر بدون گلوتن هستید، آرد همه منظوره را با یک نسخه بدون گلوتن جایگزین کنید، مانند آرد نان بدون گلوتن ۱ تا ۱ کارخانه باب رد میل.

در نظرات به من اطلاع دهید که آیا این کوکی‌های Pumpkin Snickerdoodle را با اولویت خود تطبیق داده‌اید و چگونه ظاهر شدند!

اگر به دنبال دستور العمل های کدو تنبل بیشتر هستید، بررسی کنید:

پارفه پای کدو تنبل وگان میسون جار

آب پای کدو تنبل وگان

نان پای کدو تنبل سالم

هوموس کدو حلوایی ساده

  • ۱ ۱/۲ فنجان شکر تقسیم شده
  • ۲ قاشق های بزرگ دارچین
  • ۱/۲ قاشق کوچک زنجبیل زمینی
  • ۱/۲ قاشق کوچک جوز هندی
  • ۱/۲ قاشق کوچک میخک زمین
  • ۳/۴ قاشق کوچک نمک، تقسیم شده
  • ۲ ۳/۴ فنجان ها ارد
  • ۲ قاشق های کوچک کرم تارتار
  • ۱ قاشق کوچک جوش شیرین
  • ۳/۴ فنجان کره بدون نمک در دمای اتاق
  • ۲ تخم مرغ در دمای اتاق
  • ۱ قاشق کوچک عصاره وانیل
  • ۱/۳ فنجان کنسرو کدو تنبل
  • فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت و خط پخت ۲ را با کاغذ روغنی یا آستر سیلیکونی گرم کنید.

  • در یک کاسه کوچک، ½ فنجان شکر، دارچین، زنجبیل، جوز هندی، میخک و ½ قاشق چایخوری نمک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

  • در یک کاسه متوسط، آرد، خامه تارتار، جوش شیرین و ½ قاشق چایخوری نمک را مخلوط کرده و کنار بگذارید.

  • در کاسه میکسر، کره و ۱/۴ فنجان شکر را با سرعت متوسط ​​به بالا به مدت ۳-۴ دقیقه یا تا زمانی که سبک و پفی شود، بزنید.

  • بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ، تخم مرغ ها را یکی یکی با سرعت متوسط ​​هم بزنید.

  • با همزن روی حرارت ملایم، وانیل و کدو حلوایی را داخل آن بریزید و حدود ۱۵ تا ۲۰ ثانیه هم بزنید تا مخلوط شوند.

  • مخلوط آرد را به آرامی اضافه کنید و با سرعت کم هم بزنید تا کاملا یکدست شود و خمیر غلیظی به دست آید. خمیر را در یخچال قرار دهید تا حداقل ۳۰ دقیقه یا حداکثر ۸ ساعت در طول شب یخ ​​بزند.

  • با دستان خود گلوله های خمیری ۱ ۱/۲ اونس درست کنید و هر کدام را در مخلوط شکر و ادویه بغلتانید، قبل از اینکه روی ورقه پخت قرار دهید، با فاصله یکسان.

  • کوکی ها را به مدت ۱۲-۱۴ دقیقه بپزید، تا زمانی که لبه های بیرونی شروع به قهوه ای شدن کنند و وسط آن کمی بیرون بزند. وقتی کوکی ها را از فر خارج کردید به پختن آنها در تابه داغ ادامه می دهند. قبل از اینکه آنها را به توری سیمی منتقل کنید تا کاملا خنک شوند، اجازه دهید ۱۰ دقیقه دیگر روی ملحفه ها بمانند.

سرویس: ۱g | کالری: ۲۲۴کالری | کربوهیدرات ها: ۳۲g | پروتئین: ۱g | چربی: ۱۰g | چربی های اشباع شده: ۶g | کلسترول: ۴۳میلی گرم | اساسی: ۱g | قند: ۱۸g

رژیم لاغری سریع