رویکرد سیستم به ارزیابی اثرات تغییرات آب و هوایی و سیاست های زیست محیطی بر سلامت عمومی کمک می کند


در یک مطالعه جدید که در مجله منتشر شده است ، تیمی به سرپرستی دانشمندی از دانشگاه ایالتی واشنگتن راهی جایگزین برای درک و کاهش اثرات سلامتی ناشی از تغییرات اقلیمی و محیطی ناشی از انسان ارائه می دهد. یک جهانبه

بر اساس WSU ونکوور ، نویسنده اصلی Deepti Singh ، استادیار دانشکده محیط زیست ، صدها مطالعه در مورد تغییرات آب و هوا ، کیفیت هوا ، کشاورزی و بهداشت عمومی ارائه داده است تا یک “لنز سیستم” یا رویکرد علمی را به هم متصل کند. خطرات سلامتی با تغییرات محیطی همزمان با مهارتهای انسانی

سینگ گفت: “پیامدهای بهداشتی آلودگی هوا ، تغییرات آب و هوایی و تغییرات کشاورزی اغلب به طور جداگانه مورد بحث قرار می گیرد.” “اما این مسائل به هم مرتبط هستند – منابع مشابهی دارند و هریک بر دیگری تأثیر می گذارد. فعالیت های کشاورزی به آلودگی هوا کمک می کند و بر الگوهای آب و هوایی منطقه تأثیر می گذارد ، در حالی که محصولات زراعی و با کیفیت به کیفیت هوا و شرایط آب و هوایی حساس هستند.”

سینگ با همکاری محققان دانشگاه کلمبیا ، دانشکده تجارت هند ، دانشگاه بوستون و دانشگاه دلاور ، وضعیت جنوب آسیا را مطالعه کرد ، جایی که صنعتی شدن سریع و شیوه های کشاورزی مدرن به توسعه اقتصادی کمک کرده و تولید غذا را افزایش داده است ، اما همچنین ابعاد بسیاری از سلامت انسان را به خطر انداخته است.

سینگ گفت: “ما چارچوبی برای ارزیابی اثرات کلی سلامت بسیاری از قسمتهای سیستم های طبیعی زمین ارائه می دهیم که همه آنها به دلیل فعالیتهای انسانی به طور همزمان در حال تغییر هستند.” “تحقیقات می تواند به شناسایی سیاست ها و راه حل هایی کمک کند که مزایای مشترک زیادی برای محیط زیست و سلامت انسان خواهد داشت.”

کایل دیویس ، نویسنده و استادیار دانشگاه دلاور می گوید: “کار ما روش جدیدی را بر نحوه تأثیر و تأثیر سیستم های غذایی بر تغییرات آب و هوا و آلودگی هوا نشان می دهد.”

دانشمندان نمونه های متعددی از تأثیرات سلامتی ناشی از تغییرات آب و هوایی ، کیفیت هوا و تولیدات کشاورزی ، و همچنین مزایا و پیامدهای ناخواسته تلاش برای جلوگیری از انتشار گازهای گلخانه ای و صرفه جویی در مصرف آب را مورد بررسی قرار داده اند. آنها دریافتند که این نمونه ها نیاز به ابزارهای بهتر و داده های محلی با وضوح بالا در مورد سلامتی ، آب و هوا ، انتشار گازهای گلخانه ای ، آلودگی هوا و استفاده از زمین برای اندازه گیری تأثیرات انسانی و محیطی را دارند.

اشوینی چاتره ، نویسنده و استادیار سیاست عمومی در مدرسه بازرگانی هند ، گفت: “این مطالعه نشان می دهد که چگونه باید پاسخ های سیاستی مفید و م effectiveثر برای در نظر گرفتن عوامل و تعاملات متعدد مورد توجه قرار گیرد و با توضیحات ساده بر مشکل تأکید می کند.”

استفاده از سوخت های فسیلی ، سوزاندن بقایای محصولات و تغییرات چشم انداز از گسترش و تشدید کشاورزی به کیفیت بسیار نامطلوب هوا در جنوب آسیا کمک کرده ، منبع اصلی بارندگی ، فصل بارندگی تابستان را تغییر داده و همچنین سلامتی را افزایش داده است. خطرات نزدیک به یک چهارم جمعیت جهان که در منطقه زندگی می کنند.

چاتره گفت: “پاییز گذشته” فصل آلودگی “در شمال هند بود و همچنین بحث های بدی را در جامعه ما به وجود آورد که چه کسانی و چه کسانی به آن کمک می کنند.”

علاوه بر این ، امواج گرمای مکرر و شدید و جاری شدن سیل هزاران نفر را کشته ، میلیون ها نفر را بیکار کرده ، بهره وری نیروی کار را کاهش داده و باعث شیوع بیماری ها شده است. آلودگی شدید هوا به افزایش بیماری های قلبی و ریوی و همچنین میلیون ها مرگ زودرس و ضعیف شدن بارندگی های موسمی کمک کرده است. در عین حال ، آلودگی هوا و تغییرات آب و هوایی باعث کاهش عملکرد محصولات مهم غذایی شده است.

“در حالی که مزایای آب و هوایی کاهش انتشار گازهای گلخانه ای که ما امروز ایجاد می کنیم ممکن است برای دهه ها احساس نشود ، رویکرد ما برخی از مزایای فوری سلامتی و همچنین موارد غیر منتظره را روشن می کند. در نتیجه ، سیاست هایی با هدف کاهش تأثیرات انسانی درباره آب و هوا و محیط زیست ، سینگ گفت.

###



دیدگاهتان را بنویسید