طرز تهیه حبوبات; از تهیه یک غذای بین المللی خوشحالم


برای برنامه ریزی غذاهای مختلف باید غذاهای طبیعی مناطق دیگر را امتحان کنیم در این گزارش با طرز تهیه حبوبات، غذاهای ترکی و عراقی آشنا می شویم.

غذایی که طعم متفاوت و جالبی دارد و قطعا از خوردن آن پشیمان نخواهید شد.

پیوندها:

زردچوبه: به میزان لازم

نمک: به میزان لازم

رب گوجه فرنگی: یک تا دو قاشق غذاخوری

گوشت: ۲۰۰ گرم

پیاز: یک عدد

آویشن (اختیاری): یک قاشق چایخوری

فلفل تند یک عدد (اختیاری).

گوجه فرنگی: ۱ تا ۲ عدد

لوبیا سفید – ۱۵۰ گرم

لیمو عمان: ۴ عدد

فلفل: به میزان لازم

زعفران آب شده (اختیاری): سه قاشق غذاخوری

طرز تهیه و طرز تهیه:

طرز تهیه حبوبات

۱. ابتدا گوشت را بشویید و سپس به صورت گوشت چرخ کرده برش دهید.

۲. داخل ماهیتابه کمی روغن بریزید و گوشت را با آن تفت دهید.

۳. لوبیا سفید را برای پخت بهتر ۲۴ ساعت قبل در آب خیس کنید. حالا لوبیاها را خشک کنید تا خشک شوند.

۴. در مرحله بعد لوبیا، گوجه فرنگی و پیاز را خرد کنید.

۵. بعد از تفت دادن گوشت، پیاز و گوجه فرنگی خرد شده را به آن اضافه کنید.

۶. سپس لوبیاهای پوست گرفته را به پیاز و گوجه فرنگی اضافه کنید.

۷. حالا دو ساعت یا بیشتر زمان دهید تا گوشت و حبوبات بپزند.

۸. در تابه ای جداگانه کمی روغن بریزید. سپس رب را بعد از گرم شدن روغن اضافه کنید تا خمیر رب به دست آید. در این مرحله از طرز تهیه حبوبات باید ادویه جات را به رب اضافه کنید. مواد مخصوصاً زرد را تفت دهید تا نرم شوند. لیمو عمان را سوراخ کنید و در آب بیندازید. این کار به کاهش تلخی لیمو عمان کمک می کند و طعم غذای شما را بهتر می کند. ۲۰ دقیقه آخر مخلوط رب و ادویه ها را همراه با لیمو عمانی خیس خورده در فلفل تند داخل تابه بریزید.

۹. این غذا را می توانید با برنج یا نان سرو کنید.