طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی به سبک جنوبی


سمبوسه یکی از خوشمزه ترین و معروف ترین فست فودهاست که اصل آن به جنوب ایران برمی گردد. سمبوسه مخلوطی از مواد متوسط ​​مختلف است که پایه داخل نان نازکی است که به شکل مثلثی پیچیده شده است.

سمبوسه انواع مختلفی دارد که با گوشت یا سبزیجات پر می شود و با سس های مختلف سرو می شود. در قسمت آشپزی سایت سلام دنیا قصد داریم طرز تهیه سمبوسه اهوازی را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای سمبوسه

۳ عدد سیب زمینی
۱ عدد پیاز
جعفری خرد شده – ۱۰۰ عدد
مقدار لازم نان را بشویید
نمک، فلفل، زنجبیل به میزان لازم
روغن به میزان لازم

سمبوسه سیب زمینی

دستور سمبوسه

ابتدا سیب زمینی را در آب و نمک می پزیم. بعد از پخت پوستشان را جدا می کنیم و خوب له می کنیم.

مرحله دوم: تهیه پیاز

پیاز را تمیز کرده و در روغن تفت می دهیم تا طلایی شود و در آخر نمک و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه می کنیم.

سطح سوم: سیب زمینی را اضافه کنید

حالا سیب زمینی های آماده را به پیاز داغ اضافه کنید و کمی تفت دهید.

مرحله چهارم: جعفری را اضافه کنید

حالا مواد را از روی حرارت بردارید و جعفری را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

مرحله پنجم: بستن سمبوسه

حالا نان لواش را به ورقه های نازک برش دهید و ۱ قاشق غذاخوری از مواد سمبوسه را در یک طرف نان بریزید و نان را به صورت مثلثی تا انتهای نان تا کنید.

مرحله ششم: سمبوسه سرخ شده

در تابه مناسبی روغن بریزید و بگذارید داغ شود حالا سامبوسا را ​​در تابه بریزید و دو طرف آن را سرخ کنید تا طلایی شود.

مرحله آخر: سمبوسه سرو کنید

حالا سمبوسه های آماده شده را در یک بشقاب خوب بچینید و با سس های مختلف میل کنید.

نکات و ترفندهای تهیه سمبوسه اهوازی (جنوب).

برای سمبوسه از نان لواش نازک، نرم و تمیز استفاده کنید تا هنگام برش و درست کردن دچار مشکل نشوید.

اگر نان لواش در دسترس ندارید می توانید از آرد یوفکا هم استفاده کنید.

سمبوسه را بعد از سرخ شدن در پارچه روغنی می چسبانند تا روغن اضافی آن گرفته شود و خیلی روغنی نشود.