طرز تهیه قهوه سرد یا داغ نیواورلئان



به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، قهوه نیواورلئان طعم خاصی دارد و با قهوه ای که می شناسید کاملا متفاوت است. در این قهوه از کاسنی استفاده شده است که طعم های مختلف را به شما حس می کند. ترکیب طعم های قوی قهوه و شیرینی کاسنی می تواند طعم جالبی ایجاد کند.

برای تهیه قهوه نیواورلئان باید از پودر ریشه کاسنی خشک که با پودر قهوه پخته شده است استفاده کنید. شاید در ابتدا تصور می شد که افزودن پودر ریشه کاسنی به قهوه مقرون به صرفه و مقرون به صرفه است، اما با گذشت زمان طعم خاص این نوع قهوه طرفداران خود را پیدا کرده است.

قهوه نیواورلئان طعم شیرینی دارد که شبیه طعم شکلات کاراملی است و از نظر رنگ و قوام بسیار تیره و غلیظ است و به دلیل کاسنی اضافه شده کمی کافئین دارد.

قهوه نیواورلئان ضروری است

۴ قاشق غذاخوری قهوه متوسط

پودر کاسنی ۲ قاشق غذاخوری

نمک (اختیاری) یک چهارم قاشق چایخوری

آب، ترجیحا فیلتر شده یا شرکت آب آشامیدنی ۴ فنجان

شکر (اختیاری) یک قاشق چایخوری

شیر فصل

رایج ترین روش برای تهیه قهوه نیواورلئان استفاده از قطره یا دم کردن قهوه است.

فیلتر کاغذی را با آب داغ بشویید و آبکش کنید.

مخلوطی از پودر قهوه، کاسنی و نمک را در یک صافی بریزید و آب را در یک کتری بجوشانید و حرارت را خاموش کنید و ۱ دقیقه صبر کنید و شروع کنید به آرامی آب را به صورت دورانی روی قهوه بریزید و اجازه دهید عصاره قهوه به آرامی از آن عبور کند. فیلتر

بسته به ذائقه خود می توانید ادویه ها و طعم های مورد علاقه خود مانند شیر و شکر را اضافه کنید.

قهوه سرد نیواورلئان

قهوه آسیاب شده ۴ قاشق غذاخوری

کاسنی ۲ قاشق غذاخوری

آب، ترجیحا فیلتر شده یا شرکت آب آشامیدنی ۴ فنجان

شکر (اختیاری) یک قاشق چایخوری

شیر فصل

یخ به میزان لازم

آب را به همراه قهوه و کاسنی در قابلمه ای ترجیحا لیوانی بریزید و به مدت ۸ الی ۱۲ ساعت در یخچال بگذارید.

قهوه سرد شما آماده نوشیدن است، می توانید آب را با شکر مخلوط کرده و همیشه قهوه بنوشید یا می توانید شیر و شکر را به قهوه اضافه کنید.

می توانید قهوه آماده بدون شیر و شکر را تا یک هفته در یخچال بگذارید و هر زمان که خواستید با طعم دلخواه تان میل کنید.