طرز تهیه یک غذای خوشمزه با بادمجان


بادمجان به دلیل شیرینی و تنوعی که دارد به عنوان محبوب ترین غذای تابستانی شناخته می شود. لیست غذاهای با بادمجان بدون گوشت و مرغ انتخاب را برای شما آسان می کند.

بادمجان یکی از محبوب ترین صیفی جات است که به دلیل داشتن آنتوسیانین آنتی اکسیدانی برای کاهش بسیاری از بیماری های خطرناک محسوب می شود و از طرفی خواص بسیار دیگری نیز دارد و همین امر بر اهمیت آن در زمینه آشپزی افزوده است.

برای این منظور در این قسمت به معرفی غذاهایی می پردازیم که با استفاده از بادمجان و بدون نیاز به گوشت تهیه و طبخ می شوند. برای کشف این غذاهای متنوع و خوشمزه با ما همراه باشید.

تخم بادمجان خانگی: یکی از غذاهای سنتی و لذیذی که بسیاری از خانواده های ایرانی ترجیح می دهند، فرنی بادمجان است که تهیه آن بسیار آسان است. اگر بادمجان یکی از غذاهای مورد علاقه شماست پیشنهاد می کنیم این غذای خوشمزه را با استفاده از موادی مانند کشک، بادمجان، سیر، پیاز، نعناع خشک و … بپزید و با نان و سبزیجات میل کنید.

میرزا قاسمی: از معروف ترین غذاهای گیلان و مازندران می توان به میرزا قاسمی اشاره کرد که یکی از معروف ترین غذاهای قدیمی مردم این مناطق است.

این غذا قدمتی طولانی دارد و در زمان ناصرالدین شاه قاجار کشف شد و از آن پس نه تنها پای ثابت سفره های گیلانی شد، بلکه در تمام مناطق ایران طرفداران زیادی پیدا کرد. بادمجان، گوجه فرنگی، سیر، تخم مرغ، روغن و … از جمله مواد تشکیل دهنده این غذای خوشمزه است.

رول بادمجان آسان: رول بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه و متفاوتی است که برای افرادی که رژیم گیاهخواری دارند بسیار مناسب است. در تهیه این غذای خوشمزه از موادی مانند بادمجان، پیاز، گوجه فرنگی، زیره و … استفاده می شود. این غذا در کمتر از ۲۰ دقیقه آماده می شود.

دستور پخت بادمجان پخته شده: از غذاهای مختلف منطقه مازندران می توان به بورانی بادمجان کبابی اشاره کرد. این غذا طعم خاص و منحصر به فردی دارد و در مدت زمان بسیار کوتاهی تهیه می شود. علاوه بر ناهار و شام، به عنوان پیش غذا و دسر نیز سرو می شود. از این رو می توانید در کنار غذاهای دیگر، بادمجان سوخاری را روی سفره رنگارنگ خود داشته باشید.

کاغذ گیلکی: نوعی کوکوی خوشمزه به نام کاغذ گیلکی یکی از غذاهای ساده و لذیذی است که با استفاده از بادمجان طبخ می شود و طعم و طعم بسیار متفاوتی دارد. این غذا در زمان بسیار کوتاه و با هزینه کم تهیه می شود. در تهیه کاغذ گیلکی از موادی مانند بادمجان متوسط، تخم مرغ، زردچوبه، روغن و … استفاده می شود.

کاکائو بادمجان: کیک بادمجان یکی از غذاهای ساده و لذیذی است که در بین خانواده های ایرانی بسیار رایج است زیرا در زمان بسیار کوتاهی تهیه می شود و غذای سبکی به حساب می آید. بنابراین اگر می خواهید از این غذای خوشمزه به عنوان پیش غذا یا برای ناهار و شام استفاده کنید، به موادی مانند بادمجان، تخم مرغ، روغن، نمک و فلفل نیاز دارید.

املت بادمجان: املت بادمجان یکی از غذاهایی است که حاوی بادمجان است. این املت به روشی بسیار جذاب و ساده تهیه می شود. جای تعجب است که بدانید در این املت برخلاف دیگر املت ها از شیر نیز استفاده می شود. بادمجان، تخم مرغ، شیر، پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه مواد تشکیل دهنده این غذا هستند.

پاستا عربیکا و بریانی بریانی: برخلاف تصور رایج که فکر می‌کنند عربیتا به معنای این غذا از کشورهای عربی است، باید بدانید که عربیتا به معنای ادویه است و این غذا نیز مانند سایر پاستاها از کشور ایتالیا است. طعم متمایز این غذا باعث محبوبیت آن شده است. اگر می خواهید این غذا را تهیه کنید به موادی مانند بادمجان، روغن زیتون، سیر، پاستا، گوجه فرنگی، دانه فلفل قرمز و نمک و فلفل نیاز دارید.

بروشتا بادمجان

بروشتا بادمجان: بروسکتا بادمجان یک پیش غذای خاص و شیک محسوب می شود که زیبایی میزهای مهمانی شما را دو چندان می کند.

طعم این غذای لذیذ با خنکی نعناع و حرارت بادمجان متعادل شده و تجربه بسیار خوشایندی را برای شما رقم خواهد زد. در تهیه این غذای خوشمزه از موادی مانند بادمجان، نان باگت، سیر، روغن زیتون، سرکه سفید و … استفاده می شود.

ساندویچ بادمجان کبابی: ساندویچ بادمجان کبابی یکی از غذاهایی است که می توان بدون استفاده از روغن آن را تهیه و طبخ کرد. طعم خوشمزه بادمجان را با سبزیجات در یک ساندویچ خوشمزه تصور کنید. قطعا بسیار سرگرم کننده خواهد بود.

توصیه می کنیم این ساندویچ خوشمزه را با ترکیبی از موادی مانند بادمجان، گوجه فرنگی، نان برگر، پیاز، سرکه بالزامیک، پنیر موزارلا و … تهیه کنید.

یتیمان: یکی از غذاهای محلی بوشهر که در بسیاری از نقاط کشور رواج دارد، یتیمک نام دارد. این غذا بدون گوشت تهیه می شود و مواد اصلی آن بادمجان و حبوبات است. به دلیل استفاده از حبوبات در این غذا، در گروه غذاهای پروتئینی قرار می گیرد و غذایی سالم و مقوی محسوب می شود. از مواد تشکیل دهنده این غذای خوشمزه می توان به بادمجان، حبوبات، پیاز، روغن، آب تمر هندی و … اشاره کرد.

کباب را صدا کن: کال کباب را می توان از جمله غذاهای لذیذ شمال نام برد که از غذاهای معمولی این منطقه نیز به شمار می روند. ماده اصلی کال کباب بادمجان است.

این غذای بی نظیر با استفاده از موادی مانند بادمجان، گردوی رنده شده، سرکه آب انار، سبزیجات و … تهیه و طبخ می شود. این غذا علاوه بر اینکه برای نهار و شام استفاده می شود، به عنوان میان وعده و میان وعده نیز استفاده می شود.

غذای ایتالیایی بادمجان: در اینجا یک غذای خوشمزه ایتالیایی را به شما معرفی می کنیم که ماده اصلی آن بادمجان است. طعم این غذا بسیار لذیذ و متفاوت است و طرفداران زیادی دارد. در تهیه غذای بادمجان از موادی مانند گوجه فرنگی، پیاز، جعفری خرد شده، کره، شکر، آرد سفید و … استفاده می شود.

فنجان بادمجان: یکی دیگر از غذاهای خوشمزه ای که با استفاده از بادمجان تهیه و طبخ می شود آش بادمجان است. شکل و ظاهر این غذا بسیار متفاوت و جالب است به همین دلیل یکی از خاص ترین پیش غذاها به حساب می آید و در مهمانی های زیادی تهیه می شود.

برای تهیه این غذای خوشمزه و بی نظیر به موادی مانند بادمجان خرد شده، اسفناج، گوجه فرنگی، برگ جعفری، فلفل سبز، نمک و فلفل نیاز دارید.

کدو حلوایی بادمجان: یکی از غذاهایی که قدمت طولانی و دیرینه ای دارد و از دیرباز در ایران رواج داشته، آشکنه، کدو و بادمجان است. این غذای خاص و خوشمزه بسته به مواد به کار رفته در آن بسیار متفاوت است. گاهی این غذا را غذای سبک و گاهی سنگین می دانند.

این غذا علاوه بر اینکه به عنوان غذای کامل سرو می شود، در برخی مهمانی ها به عنوان پیش غذا نیز شناخته می شود. تخم مرغ، سبزیجات (تره، پیازچه، جعفری)، کدو تنبل، بادمجان، لپه، برنج خشک و … از جمله مواد تشکیل دهنده این غذا هستند.

خورش دختر باخت: یکی دیگر از غذاهای محلی گیلان که نامی جالب و منحصر به فرد دارد، به «خورش لس دختر» معروف است. که به دلیل نامتعارف بودن نامش بر خلاف سایر غذاها یکی از غذاهای عجیب و غریب به حساب می آید و از طرفی یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین غذاها به حساب می آید.

در تهیه این غذای مخصوص از موادی مانند بادمجان، گوجه فرنگی، پیاز، شاهی، نعناع خشک و … استفاده می شود. پیشنهاد می کنیم فورا طعم این غذا را امتحان کنید.

بادمجان شکم پر: یکی از غذاهای معروف سنتی و معمولی شمال ایران که در سایر نقاط کشور نیز رواج دارد، بادمجان شکم پر است که بسیار خوشمزه و دلچسب است. این غذا به عنوان میان وعده و به عنوان نهار و شام سرو می شود و با استفاده از موادی مانند بادمجان، گردو، گوجه فرنگی، پیاز، رب انار، خلال بادام و … تهیه و طبخ می شود و زمان لازم برای پخت این غذا حدود ۴۵ دقیقه است.

سوفله بادمجان: یکی از پیشنهادات خوشمزه برای شما یک غذای خوشمزه به نام سوفله بادمجان است. این غذا با استفاده از موادی مانند بادمجان، پیاز، گوجه فرنگی، پنیر پیتزا رنده شده، روغن مایع و … تهیه و طبخ می شود و به عنوان صبحانه در مهمانی ها و همچنین ناهار و شام سرو می شود. از این رو یکی از انواع تنقلات جمع آوری در بین ایرانیان به شمار می رود.

برش بادمجان: اگر از آن دسته افرادی هستید که تمایلی به خوردن غذاهای چرب ندارید. توصیه می کنیم کتلت بادمجان را فقط یک بار امتحان کنید. بدون شک به محض خوردن آن عاشق طعم بی نظیر آن خواهید شد. برای تهیه این غذا از موادی مانند بادمجان، تخم مرغ، سیب زمینی آب پز، جعفری خرد شده، سیر، آرد سوخاری و … استفاده می شود.

منبع: ایسکانیوز