کتاب بعدی من، آشپزی بدون ضایعات برای Dummies®، این دستور العمل ها را برای مصرف کننده روزمره ارائه می دهد – همه چیز از پیش غذا گرفته تا غذاهای اصلی تا دسرها و کوکتل ها. هدف: کمک به کاهش ضایعات مواد غذایی در آشپزخانه خانه شما.

یکی از استراتژی‌های آشپزی صفر زباله این است که یاد بگیرید چگونه یک ماده را با یک ماده دیگر جایگزین کنید. این به شما کمک می کند کارهای بیشتری را در آشپزخانه و یخچال خود انجام دهید و به شما امکان می دهد از بخش های کوچکی از چیزهایی که در دست دارید استفاده کنید. همچنین ضایعات را کاهش می دهد و دستور العمل ها را مطابق با سلیقه شما سفارشی می کند.

یکی از دوستان اخیراً برای من یک نان موزی-گردویی درست کرد که بسیار خوشمزه بود و از او دستور پخت آن را خواستم. این دستور العملی بود که پنیر خامه ای را به مخلوط اضافه می کرد. بنابراین، تصمیم گرفتم آن را با کدو تنبل امتحان کنم. دستور پخت ۴ تخم مرغ بود و وقتی برای پخت رفتم متوجه شدم فقط ۲ تخم مرغ در یخچال است.

وارد کنید: Zero Waste Baking.

چگونه می توانم با آنچه دارم این کار را انجام دهم؟

هنگامی که مواد خود را در یخچال قرار می دهید، در مسیر جلوگیری از هدر رفتن مواد غذایی خواهید بود. مورد اصلی: من به دو تخم دیگر نیاز داشتم که نداشتم. من من کردم حدود ۲ اونس پنیر خامه ای باقیمانده را در بسته بندی باز میل کنید. ماست وانیلی هم خوردم.

این دو ماده تبدیل به تخم مرغ گم شده شد و نان خوشمزه بود!

در اینجا دستور پخت است.

دستگاه چاپ

نان کدو حلوایی کامل بدون ضایعات

این دستور به شما اجازه می‌دهد تا همان طور که دارید، چند ماده را عوض کنید و همچنان دو قرص بزرگ نان سریع درست کنید.

زمان پخت و پز ۱ ساعت ۱ لحظه
نویسنده Rosanne Rust MSRDN، www.rustnutrition.com

عناصر

  • ۳ ۱/۲ فنجان ها آرد همه منظوره
  • ۲ قاشق چایخوری جوش شیرین
  • ۱/۲ قاشق چایخوری پودر خمیرمایه
  • ۳/۴ قاشق چایخوری نمک
  • ۱ قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
  • ۱/۴ قاشق چایخوری میخک زمین
  • ۱ چوب کره نرم شده
  • ۱۰ اونس پنیر خامه ای سبک (نوفشاتل)، نرم
  • ۲ ۱/۴ فنجان ها شکر دانه ریز اگر از ماست ساده استفاده می کنید ۲ قاشق غذاخوری اضافه کنید
  • ۲ تخم مرغ بزرگ
  • ۱/۴ فنجان ماست وانیلی ماست ساده را جایگزین کنید
  • ۱ قوطی ۱۵ اونس ۱۰۰% کدو تنبل
  • ۱ فنجان اسپند یا گردوی خرد شده اختیاری

دستورالعمل ها

  • فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. ۲ قابلمه بزرگ را با اسپری آشپزی اسپری کنید.

  • تمام مواد خشک و چاشنی ها را در یک کاسه جداگانه اندازه کنید. مواد را با همزن بزنید و کنار بگذارید.

  • کره، پنیر خامه ای و شکر را با همزن برقی بزنید تا خوب مخلوط شوند و به میزان لازم کاسه سوهان بکشید.

  • تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید تا مخلوط شوند. ماست را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. کدو تنبل کنسرو شده را اضافه کنید، کناره های آن را خراشیده و خوب مخلوط کنید.

  • با استفاده از همزن با سرعت کم، مواد خشک را به تدریج اضافه کنید تا کاملا با مخلوط مخلوط شوند. در صورت استفاده آجیل را هم بزنید.

  • مخلوط را در قالب های آماده تقسیم کرده و به مدت ۵۵-۶۵ دقیقه در فر قرار دهید. آماده بودن را با خلال دندان بررسی کنید (که در صورت قرار دادن و خارج کردن باید خشک و تمیز باشد).

  • روی قفسه های سیمی خنک کنید. آن را گرد کنید یا در ظروف دربسته قرار دهید. ممکن است در کیسه های منجمد دربسته منجمد شود (برای بهترین کیفیت، حداکثر ۶ ماه).

یادداشت

جایگزین های یک تخم مرغ:

  • ۱/۴ فنجان ماست ساده
  • ۲ اونس پنیر خامه ای

همچنین می توانید ۱ ۱/۲ قاشق چایخوری پای کدو تنبل را با دارچین و میخک جایگزین کنید. یا فقط از دارچین استفاده کنید.
شما همچنین می توانید ۵ تا ۶ نان کوچک (بسته به اندازه قالب نان کوچک خود) درست کنید. ۴۵-۵۵ دقیقه بپزید.