واویشکا مرغ؛ طعم روسی را بچشید


واویشکا مرغ یک غذای بین المللی برای روس ها است. در زمان جنگ جهانی دوم که روسها به شمال حمله کردند، این غذا را نیز وارد ایران کردند و به واویشکا مرغ معروف شدند.

مواد مورد نیاز این غذا شامل سینه مرغ، پیاز، فلفل تند، گوجه فرنگی، فلفل تند، زعفران و آبلیمو است. همانطور که می بینید، ماده اصلی این غذا سینه مرغ است و بقیه مواد به طعم آن است.

در ایران جوجه ها به روش های مختلفی پرورش می یابند و هر منطقه به ذائقه خود طعم و مزه می دهد. در این دستور ما مرغ را به روش روسی می پزیم و طعم های جدید را امتحان می کنیم.

برای تهیه این خورش کمتر از یک ساعت زمان نیاز داریم، بنابراین این غذا سریعتر از هر غذای دیگری آماده می شود. در این ظرف بهتر است سینه مرغ را به قطعات ۲ سانتی متری برش دهید. در تهیه واویشکا باید در مرحله آخر آبلیمو را اضافه کنید و پس از افزودن آبلیمو حرارت را خاموش کنید و سپس غذا آماده مصرف است.

عناصر

سینه مرغ: یک عدد (حدود ۳۰۰ گرم)
پیاز بزرگ را خرد کنید: یک عدد
فلفل بلغاری خلال شده: نصف ورقه
گوجه فرنگی خرد شده: یک عدد
فلفل سبز خرد شده: ۳ عدد
زعفران: مقداری
آبلیموی تازه: مقداری
نمک: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
زردچوبه: به میزان لازم
واویشکا مرغ؛ طعم های جدید و متفاوت را کشف کنید

واویشکا مرغ

طرز تهیه

۱. ابتدا سینه مرغ را برش دهید.

۲. سپس پیاز را خرد کنید.

۳. پیازها را در روغن سرخ کنید.

۴. سپس زردچوبه را در آن اضافه کنید و دوباره تفت دهید تا پیازها طلایی شوند.

۵. سینه مرغ خرد شده را به پیازها اضافه کنید.

۶. فلفل بلغاری خرد شده را اضافه کنید.

۷. بعد از آن فلفل تند، گوجه فرنگی، نمک، فلفل و زعفران را اضافه کنید.

۸. همه مواد را با هم مخلوط کنید تا مواد با هم ترکیب شوند.

۹. برای پخت بهتر می توانید کمی آب به مواد اضافه کنید.

۱۰. در آخر آب لیمو را اضافه کنید.

۱۱. در نهایت غذا آماده سرو است، در ظرف مناسبی گذاشته و میل کنید.

منبع: بهتره