چرا خوردن پیاز با معده خالی توصیه می شود؟



به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، درباره خوردن سیر با معده خالی نظرات مختلفی وجود دارد. شاید شنیده باشید که مردم آن را به عنوان یک درمان خانگی که عوارض جانبی بسیار کمی دارد می شناسند، اما افراد زیادی هستند که به فواید سیر اعتقاد دارند. مطالعات نشان می دهد که سیر با معده خالی و با معده خالی خورده شود، به عنوان یک ضد عفونی کننده طبیعی عمل می کند. سیر حاوی آلیسین است که اثر ضد باکتریایی قوی دارد و می تواند بیماری ها را درمان کند. خوردن پیاز با معده خالی در پیشگیری و درمان بیماری های مختلف بسیار موثر است.

بیشتر بخوانید:

فواید و عوارض مصرف پیاز با معده خالی

آنتی بیوتیک های طبیعی:

مطالعات نشان داده اند که خوردن سیر با معده خالی به عنوان یک آنتی بیوتیک قوی عمل می کند. وقتی قبل از صبحانه میل کنید خوب است زیرا باکتری ها در برابر آن مقاوم هستند و نمی توانند از خود در برابر قدرت آن دفاع کنند.

برای کنترل فشار خون پیاز بخورید:

بسیاری از افراد مبتلا به فشار خون بالا دریافته اند که سیر به تسکین برخی از علائم کمک می کند.

خوردن سیر برای قلب و روده مفید است:

به عملکرد صحیح کبد و مثانه کمک می کند و برای مشکلات معده مانند اسهال مناسب است. اشتها و هضم غذا را تحریک می کند و همچنین به کنترل استرس کمک می کند، که اسید معده را مهار می کند و معمولاً هنگام تجربه اضطراب آزاد می شود.

برای پاکسازی بدن سیر بخورید:

سیر به عنوان یک داروی جایگزین، یکی از مکمل های قوی محسوب می شود که به پاکسازی بدن از سموم کمک می کند. متخصصان حوزه پزشکی تاکید می کنند که سیر آنقدر قوی است که می تواند انگل ها و کرم ها را از بین ببرد و از عفونت های روده ای، دیابت، استرس و برخی از انواع سرطان ها پیشگیری کند.

استفاده فوری از سیر برای تنفس:

سیر در پیشگیری و درمان سل، ذات الریه، تب، برونشیت مزمن، ذات الریه، آسم و سیاه سرفه بسیار موثر است.

استفاده فوری از سیر برای هضم و کاهش وزن:

سیر باعث می شود که فرد برای مدت طولانی احساس سیری کند. همچنین باعث افزایش انرژی و سوزاندن کالری اضافی می شود.خوردن سیر و کمی لیمو در یک لیوان آب داغ با معده خالی باعث کاهش وزن می شود. علاوه بر این، خوردن سیر با معده خالی سوخت و ساز بدن و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و برای مشکلات معده مانند اسهال نیز مفید است.

برای تقویت سیستم ایمنی بدن سیر بخورید:

سیر برای هر نسل یک آنتی بیوتیک طبیعی قوی در نظر گرفته می شود. اول از همه، این داروی تقویت کننده سیستم ایمنی است. در فصل زمستان این محصول به کودکان داده می شود تا از سرماخوردگی و آنفولانزا محافظت کنند. اگر پیاز را صبح ناشتا بخورید، خواص و فواید دارویی آن افزایش می یابد.

استفاده از سیر ناشتا برای درمان اختلالات عصبی:

پیاز برای درمان بیماری های مختلف مفید است. وقتی صحبت از اختلالات عصبی می شود، از این قاعده مستثنی نیست. مطالعات نشان می دهد که خوردن سیر با معده خالی یک درمان موثر برای افرادی است که از اختلالات عصبی رنج می برند.

برای پاکسازی خون سیر بخورید:

وقتی صحبت از فواید خوردن پیاز با معده خالی می شود، افراد نمی توانند خواص تصفیه خون را نادیده بگیرند. اگر عادت به خوردن روزانه حبه های سیر داشته باشید، میزان کلسترول بد خون کاهش می یابد.

برای کنترل دیابت سیر بخورید:

دیابت نوع ۲ با سبک زندگی کم تحرک و عادات غذایی بد تشدید می شود. مصرف سیر روی قند خون سریع تاثیر می گذارد. در یک مطالعه علمی که قند سرم انسان را بعد از خوردن دو نوع صبحانه مقایسه کرد، نشان داد که قند سرم بعد از خوردن پیاز و سیر در مقایسه با صبحانه معمولی به طور قابل توجهی کمتر است. بنابراین مصرف روزانه سیر تازه در کاهش قند سرم بیماران دیابتی نوع ۲ موثر است و همچنین نتایج مطالعه دیگری نشان داد که قند خون ناشتا در بیماران دیابتی پس از ۳ ماه مصرف سیر ۵/۴۹ میلی گرم در دسی لیتر کاهش یافت.

مصرف سیر ناشتا برای سلامت مغز:

سیر از مغز در برابر آسیب اکسیداتیو ناشی از اختلالات شناختی مانند آلزایمر محافظت می کند. با این حال، می توانید با خوردن سیر از این بیماری ها پیشگیری کنید.با این حال، سیر می تواند به شما در مبارزه با حافظه کم کمک کند – راهی مطمئن برای افزایش بهره وری در محل کار.

نکات مهمی که هنگام خوردن پیاز با معده خالی باید در نظر بگیرید:

اینگونه می توانید روز خود را با پیاز شروع کنید.
۱. مطمئن شوید که پیازها تمیز هستند. زیرا اگر پیاز به مدت طولانی نگهداری شود، ترکیبات آلازین بسیار کاهش می یابد.
۲. اگر قسمت پیاز را تمیز کردید، بقیه را در یخچال بگذارید. آنها دارای خواص ضد باکتریایی هستند که با علائم بیماری مقابله می کنند
۳. بخش کوچکی از ناحیه کتک خورده را بخورید. خوردن یک پیاز بزرگ با معده خالی می تواند به سیستم بدن شما شوک وارد کند و شما را بیمار کند.
۴. سیر را با یک لیوان آب قورت دهید. از آنجایی که سیر طعم تند دارد، جویدن آن می تواند کمی بد باشد. توصیه می شود یک قطعه کوچک را با آب قورت دهید. شروع روز با آب ولرم نیز می تواند متابولیسم را شروع کند.

مواد لازم برای سس سیر

روغن آفتابگردان: ۱ فنجان
پیاز: ۲۰ حبه
آب لیموی تازه: ۲-۳ قاشق غذاخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز: مقداری

طرز تهیه سس سیر

سیر را بعد از پوست کندن و شستن در غذاساز بریزید و خرد کنید و سپس فلفل قرمز و آبلیمو و نمک را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

روغن زیتون را به مخلوط اضافه کنید تا غلیظ شود تا سس آماده شود.