کاهش ضایعات مواد غذایی – خدمات زنگ تغذیه – جویدن The Facts®


سازمان ملل متحد سال ۲۰۲۱ را به عنوان سال جهانی میوه و سبزیجات نامگذاری کرده است. من همیشه شما را تشویق می‌کنم که میوه‌ها و سبزیجات بیشتری را به رژیم غذایی خود اضافه کنید، اما متأسفانه، میوه‌ها و سبزیجات در آشپزخانه شما اغلب از بین می‌روند. من چندین ماه گذشته را صرف تحقیق درباره کتابی کردم که در حال نوشتن در مورد ضایعات مواد غذایی مصرفی هستم (ژانویه ۲۰۲۲).

در ایالات متحده تخمین زده می شود که ۳۱ درصد از عرضه مواد غذایی در سطح خرده فروشی و مصرف کننده از بین می رود یا هدر می رود. برای توییت کلیک کنید

به‌عنوان کودکی با «والدین افسرده»، به گونه‌ای بزرگ شده‌ام که هیچ چیز را از دست بدهم. نه زمان، نه منابع، نه غذا. من شما را تشویق می کنم که گام های کوچکی در جهت کاهش ضایعات مواد غذایی در خانه خود بردارید.

۵ نکته ساده برای کاهش ضایعات مواد غذایی در خانه

  1. فقط آنچه را که نیاز دارید بخرید. این ممکن است به طرز دردناکی ساده به نظر برسد، اما خرید زیاد مواد غذایی عامل اصلی هدر رفتن مواد غذایی است.
  2. بیشتر مراقب عادات خود باشید. می‌دانید که معمولاً هر هفته یا هر ماه دلتنگ چه چیزی هستید؟ چگونه می توانید تغییر دهید؟
  3. از یخچال/فریزر به خوبی استفاده کنید. استفاده صحیح از یخچال و فریزر به حفظ ایمنی و کیفیت مواد غذایی کمک می کند.
  4. مواد غذایی را به درستی ذخیره کنیدو هر دو هفته یکبار یخچال خود را چک کنید.
  5. فهمیدن این ها چه هستند؟ بهترین بر اساس تاریخ معنی واقعی.

آن را به درستی ذخیره کنید!

غذا در دمای اتاق می تواند رشد باکتری هایی را که باعث بیماری های ناشی از غذا می شوند، هر ۲۰ دقیقه دو برابر کند. غذاهایی که نیاز به یخچال دارند را بعد از خرید یا بعد از شام یا آماده سازی مستقیماً در یخچال قرار دهید. یادگیری نحوه استفاده صحیح از دستگاه می تواند ضایعات مواد غذایی را کاهش دهد و حتی در هزینه شما صرفه جویی کند.
از ظروف دربسته و قابل استفاده مجدد برای نگهداری باقیمانده ها استفاده کنید و چند کیسه قابل استفاده مجدد را در دسترس داشته باشید تا سبزیجات خرد شده را در حال حرکت یا برای نگهداری مقادیر کمی از باقیمانده ها نگه دارید.

برای نگهداری از گیاهان، گیاهان نرم مانند جعفری را در یک حوله کاغذی بپیچید و در یخچال نگهداری کنید. ساقه های ریحان را در یک فنجان کوچک آب روی میز قرار دهید. یا به طعم گیاهان فکر کنید.

بیایید با آن روبرو شویم، آیا حتی به دفترچه راهنمای همراه یخچال خود نگاه کرده اید؟ اطلاعات واقعا خوبی وجود دارد! راهنمای سخت افزار خود را برای بهترین راه برای استفاده از تمام محفظه های خود بررسی کنید. به طور کلی یخچال ها روی ۳۸-۴۰ درجه و فریزرها روی صفر تنظیم می شوند.

خرماهایی که قبل از تاریخشان ترجیح داده می شوند، راهنمای ایمنی مواد غذایی نیستند!

مانند بهترین خرما، برخی از دستورالعمل ها برای مدت زمان نگهداری مواد غذایی پخته شده در یخچال قابل بحث هستند. انجماد مواد غذایی یکپارچگی خود را به طور نامحدود حفظ می کند، تا زمانی که فریزر دمای مناسب را حفظ کند. با این حال، یک سال پس از قرار دادن آن در فریزر، کیفیت آن بر طعم و بافت تأثیر می گذارد و ممکن است مواد مغذی را نیز از دست بدهید.

خرما روی غذاهای کنسرو شده اغلب افراد را گیج می کند و برخی معتقدند که تاثیر منفی بر هدر رفتن مواد غذایی دارد. آنها راهنمای کیفیت و تازگی هستند، نه ایمنی مواد غذایی. در واقع منظور آنها این است:

  • بهتر است قبل یا قبل از آن استفاده شود برچسب ها بهترین طعم و کیفیت را تا آن تاریخ نشان می دهند.
  • فروخته شد خرما به فروشگاه در مدیریت موجودی کمک می کند.
  • مورد استفاده قرار می گیرد خرماها توصیه هایی با بالاترین کیفیت هستند.
  • نمادها مواردی که روی قوطی‌ها می‌بینید، امکان ردیابی محصول را فراهم می‌کنند و به خواربارفروشان کمک می‌کنند تا موجودی خود را بچرخانند. آنها همچنین شناسایی یادآوری ها را آسان تر می کنند.

خط آخر: این تاریخ روی نان شما یک «پرتاب در سطل زباله» نیست، بلکه یک راهنمای کاملاً کلی برای اوج کیفیت است. نان ممکن است یک هفته دیگر یا بیشتر تازه باشد. اگر کپک نباشد خوردن آن اشکالی ندارد. اطلاعات بیشتر در مورد ایمنی مواد غذایی را اینجا بخوانید.

با ما همراه باشید، زیرا در آینده نزدیک چندین نکته را به اشتراک خواهم گذاشت که می تواند به شما در کاهش ضایعات مواد غذایی کمک کند.



رژیم لاغری سریع