با روحیه دادن و هدر ندادن غذا این پیش غذای کرن بری رو خدمتتون میکنم که از سس زغال اخته برای تعطیلات استفاده میشه. هنگامی که کرن بری ها پخته شدند، می توانید این غذای پیش غذا را درست کنید تا در تعطیلات در طول یک ساعت کوکتل یا فال با دوستان از آن لذت ببرید.

زغال اخته حاوی مواد مغذی گیاهی (مواد مغذی دارای فواید سلامت)، آنتی اکسیدان ها، ویتامین های C و E و فیبر است. من همیشه مقداری سس زغال اخته باقی مانده دارم، بنابراین این دستور برای استفاده از مقدار کمی سس کرن بری عالی است.

سس کرنبری

تهیه سس کرن بری بسیار آسان است و درست کردن خودتان بسیار ارزان است (یک کیسه کرن بری معمولاً کمتر از ۲ دلار قیمت دارد). ترجیح می دهم به جای آب از شکر و آب پرتقال کمتر استفاده کنم. سس تارت یک همراه عالی برای پنیر و مرغ است و همچنین یک ساندویچ خوشمزه یا نان تست فرانسوی درست می کند.

  1. توت ها را بشویید.
  2. حدود ۱/۳ فنجان شکر و ۳ قاشق غذاخوری آب پرتقال را به یک قابلمه کوچک اضافه کنید و بگذارید بجوشد.
  3. پس از حل شدن شکر، توت ها را به قابلمه اضافه کنید و ۱۰ دقیقه بجوشانید تا کرن بری ها شکافته شوند و هر از گاهی هم بزنید.

تکه های شیرینی کرن بری کوچک خوشمزه ما بسیار ساده و خوشمزه هستند!
من پنیر بز بدون آجیل درست کردم. همچنین می توانید به جای پنیر بز از تکه های کوچک بری بری استفاده کنید و گردو یا گردو خرد شده را اضافه کنید.

دستگاه چاپ

گزش پنیر بزی زغال اخته صفر غربی

این پیش غذا های ساده راهی عالی برای استفاده از سس یا مربای زغال اخته باقی مانده هستند. همچنین می توانید از تکه های کوچک پنیر که ممکن است در تعطیلات باقی مانده استفاده کنید.

نویسنده Rosanne Rust MSRDN، www.rustnutrition.com

عناصر

  • ۱ ورق شیرینی پف دار یخ زده یا یک لوله از ورقه های خمیر هلالی
  • ۳ اونس پنیر پنیر بز، بری یا چدار سفید تیز
  • ۱/۲ فنجان سس زغال اخته یا مربای میوه باقی مانده
  • ۱/۲ قاشق کوچک دارچین آسیاب شده
  • ۳ قاشق های بزرگ گردوی خرد شده اختیاری، گردو یا گردو

دستورالعمل ها

  • فر را با دمای ۳۵۰ درجه گرم کنید و از قالب کوچک نچسب مافین استفاده کنید.

  • شیرینی را به ۲۵ مربع برش دهید. (اگر از چیپس های لوله ای استفاده می کنید، خمیر هلالی را به شکل مستطیل در آورید تا درزها به هم فشرده شوند و سپس به ۲۴ مربع کوچک برش دهید.)

  • هر مربع را به آرامی داخل فنجان های مافین فشار دهید و به آرامی فشار دهید تا یک فنجان کوچک درست شود (گوشه های مربع به بیرون می چسبد). از مربع باقی مانده برای پر کردن آن در صورت نیاز استفاده کنید.

  • حدود ۱ قاشق چایخوری سس کرن بری را در هر فنجان خمیر بریزید، سپس ۱ قاشق چایخوری پنیر بز را روی آن قرار دهید.

  • هر فنجان را با دارچین آسیاب شده و اسپند خرد شده اختیاری بپاشید.

  • بپزید تا خمیر کمی قهوه ای شود، حدود ۱۵-۲۰ دقیقه. لذت بردن!

یادداشت

این به خوبی یخ می زند. به سادگی در فر یا توستر با دمای ۳۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۵ تا ۸ دقیقه گرم کنید.