Splenda – تحقیقات پزشکی و خودآزمایی برای بررسی اینکه آیا حساسیت Splenda دارید یا خیر

Splenda یک جایگزین شکر بدون کالری در بسته های زرد کوچکی است که از دهه ۱۹۹۰ تولید شده اند. Splenda از یک فرآیند شیمیایی ساخته شده است که از کلرزنی قند معمولی ایجاد می شود. Splenda قندی است که از نظر شیمیایی سازگار شده است. Splenda از محبوبیت زیادی برخوردار بوده است، و بسیاری از رژیم‌های غذایی و دیابتی‌ها متوجه می‌شوند که مزه آن کمتر از هر شیرین‌کننده مصنوعی دیگری است.

بین سال‌های ۲۰۰۰ و ۲۰۰۴، تعداد خانواده‌های آمریکایی که از Splenda استفاده می‌کردند از ۳ به ۲۰ درصد افزایش یافت. فروش Splenda در سال اخیر از ۱۷۷ میلیون دلار فراتر رفت که طی آن فقط ۶۲ میلیون دلار برای شیرین کننده مبتنی بر آسپارتام Equal و ۵۲ میلیون دلار فروش برای Sweet ‘N Low مبتنی بر ساخارین وجود داشت.

شرکت سازنده Splenda، McNeil Nutritionals، می‌گوید که Splenda برخی از سخت‌ترین آزمایش‌های غذایی را که تاکنون برای هر افزودنی غذایی ثبت شده، تحمل کرده است. مک نیل می گوید که بیش از ۱۰۰ مطالعه از این دست روی Splenda انجام شده است. بیشتر این مطالعات شامل حیوانات بوده است که گزارش ایمنی انسان را زیر سوال می برد.

موضوع نگرانی در مورد ایمنی اسپلندا، مسمومیت احتمالی آن در بدن است. غذاهای امروزی ما مملو از مواد مصنوعی و تقویت کننده های شیمیایی هستند. مسمومیت در بدن منجر به بیماری، بیماری، پیری زودرس، افزایش وزن، سوء تغذیه و حتی مشکلات سلامت روان می شود. Splenda در واقع یک محصول مصنوعی است. درجه ای که به عنوان سم یا سم در بدن فرد عمل می کند هنوز مشخص نشده است. حقیقت محتمل این است که مقداری سمیت ایجاد می کند که شدت آن از فردی به فرد دیگر متفاوت است. تجمع سموم در بدن بخش بسیار واقعی زندگی در سیاره زمین در قرن بیست و یکم است. اکثر افراد از یادگیری در مورد سموم و غیر سمی بودن بدن سود می برند و تلاش می کنند تا قرار گرفتن در معرض سموم را کاهش دهند یا از بین ببرند و به طور دوره ای برنامه سم زدایی بدن را انجام دهند.

آیا Splenda واقعا شکر است؟

نام شیمیایی مولکول اسپلندا سوکرالوز است. در حالی که سوکرالوز به عنوان یک مولکول قند شروع می شود، این فرآیندی است که توسط آن ساخته می شود که باعث نگرانی می شود. سوکرالوز یک ماده شیمیایی کاملا مصنوعی است که در یک فرآیند ثبت اختراع پنج مرحله ای تولید می شود. در طی این فرآیند، سه مولکول کلر به یک مولکول قند ساده اضافه می شود. مولکول اولیه و طبیعی قند یک دی ساکارید است که از دو قند منفرد تشکیل شده است. فروکتوز و گلوکز.

فرآیند شیمیایی ساخت سوکرالوز ترکیب شیمیایی قند را چنان تغییر می دهد که به مولکولی تبدیل می شود که به طور معمول در طبیعت وجود ندارد. از آنجایی که این مولکول مصنوعی به طور طبیعی وجود ندارد، بدن نمی داند چگونه آن را پردازش کند. به گفته سازندگان Splenda، به همین دلیل است که Splenda از نظر کالری خنثی است – در بدن متابولیزه یا هضم نمی شود. Splenda به سادگی راه خود را از طریق مسیر گوارشی بدون واریز هیچ کالری باز می کند.

با این حال، این فریبنده است، زیرا وضعیت کالری صفر اسپلندا تنها در صورتی اعمال می شود که بدن توانایی متابولیسم آن را داشته باشد. نگران‌کننده‌تر، این واقعیت است که Splenda یک ماده مصنوعی است، سؤالاتی را در مورد ایمنی آن برمی‌انگیزد، به خصوص اگر در مقادیر کم در مدت زمان طولانی استفاده شود. مشکل اضافی واکنش انسولین وجود دارد. در حالی که گزارش های تحقیقاتی هنوز قطعی نیستند، جامعه پزشکی به طور گسترده حدس می زند که Splenda باعث افزایش سطح انسولین می شود، که صرف نظر از کالری موجود یا نداشتن، به بدن می گوید که ذخایر چربی را حفظ کند یا حتی چربی بیشتری ذخیره کند.

یک یافته تحقیقاتی این تصور را که اسپلندا توسط بدن جذب نمی شود، باطل می کند. در این مطالعه (که بر روی انسان انجام شد)، از هر هشت شرکت‌کننده، یک نفر پس از سه روز مصرف Splenda، هیچ گونه سوکرالوز را حذف نکرد. مطالعه دیگری (که بر روی حیوانات انجام شد) نشان داد که ۱۵ درصد از سوکرالوز مصرف شده در دستگاه گوارش جذب شده و سپس در بدن ذخیره می شود.

Splenda زیر میکروسکوپ

محققان تغذیه و پزشکی Splenda را مطالعه کرده اند و مشاهدات زیر را انجام داده اند:

  • Splenda یک کلروکربن است که دارای سابقه تولید اختلالات اندام، جهش ژنتیکی و مشکلات تولید مثل است.
  • Splenda می تواند غده تیموس را که نقش اساسی در عملکرد سالم سیستم ایمنی دارد، مختل کند.
  • Splenda می تواند تورم کبد و سنگ کلیه یا کلسیفیکاسیون کلیه ها را ایجاد کند.
  • مطالعاتی که توسط سازندگان Splenda تبلیغ می‌شود، فقط نتایج انتخاب شده از گیلاس را گزارش می‌کنند و تصویر دقیقی از تأثیر واقعی Splenda بر سلامتی نشان نمی‌دهند.
  • بر اساس کتاب راهنمای زباله های خطرناک OSHA، کلری که در فرآیند تولید Splenda استفاده می شود، یک ماده سرطان زا است.
  • سوکرالوز به اندازه آسپارتام خطرناک نیست. اگر مجبور به انتخاب بین این دو بودید، Splenda را انتخاب کنید. ساخارین تنها شیرین کننده مصنوعی است که از هر نظر قابل قبول است. اما بهتر است از شکل طبیعی شیرین کننده استفاده کنید.
  • شیرینی اضافی سوکرالوز (شایعه می شود که Splenda 600 برابر شیرین تر از شکر است) فقط اعتیاد بیشتری به طعم شیرینی ایجاد می کند.
  • تا زمانی که هضم مختل نشود، هر ماده غذایی یا ماده ای که بخورید جذب می شود. اگر بدن را با یک ماده کاملاً غیرقابل هضم (مانند مارگارین) تغذیه کنیم، اگر در کیسه صفرا بسته نشود، هضم نشده در بدن حرکت می کند. اگر Splenda واقعا غیرقابل هضم است، این مشکل بزرگتر از موضوع جذب است.
  • تنها مزیت استفاده از Splenda درآمدی است که سازنده به دست می آورد.

علائم واکنش اسپلندا

  • جوش، تاول یا سایر تحریکات پوستی
  • راش
  • پاسخ آلرژیک
  • خارش
  • تورم
  • نفخ
  • اسهال
  • سردرد
  • لرزش
  • حالت تهوع
  • گرفتگی شکم
  • افسردگی
  • فراموشی
  • نوسانات خلقی
  • اضطراب
  • عدم تمرکز
  • سبکی سر
  • احساس وحشت

چگونه تشخیص دهیم که آیا Splenda به شما آسیب می رساند؟

بهترین راه برای تعیین اینکه آیا سوکرالوز بر سلامت شما تأثیر می گذارد یا خیر، انجام این آزمایش ساده است. ابتدا سوکرالوز را به مدت دو هفته به طور کامل از رژیم غذایی خود حذف کنید (این مورد در مورد سایر شیرین کننده های مصنوعی صدق می کند). بعد از دو هفته، سه تا پنج وعده اسپلندا تا سه روز بخورید. در این مدت هیچ نوع شیرین کننده مصنوعی دیگری مصرف نکنید. با دقت به نحوه واکنش بدن خود توجه کنید. اگر متوجه هر یک از علائم ذکر شده در بالا شدید، دلیلی وجود دارد که باور کنید عدم تحمل سوکرالوز دارید. اگر واکنش‌های شدیدی دارید، به خصوص در روز اول، این نشانه بسیار قوی است که Splenda تأثیر نامطلوبی بر بدن شما دارد. بهتر است از اسپلندا به طور کامل اجتناب کنید و از برنامه سم زدایی بدن بهره مند شوید. این خودآزمایی را می توان با هر یک از شیرین کننده های مصنوعی انجام داد.

صرف نظر از هرگونه واکنش اسپلندا که ممکن است تجربه کنید، ایده خوبی است که غذاهای خود را با شیرین کننده های سالم و طبیعی شیرین کنید. شیرین کننده های سالم زیادی وجود دارد که می توانید از بین آنها انتخاب کنید، برخی از آنها را شاید هرگز نشنیده باشید و اکثر آنها برای شما سمیت یا عوارض گوارشی ایجاد نمی کنند.