فیله گوشت خوک تابه ای با کلم بروکسل و کدو حلوایی


این ورقه ورقه ای فیله گوشت خوک در 35 دقیقه کوتاه پخته می شود و روی آن یک سس ساده اما خوشمزه خردل افرا ریخته می شود. اطراف آن کلم بروکسل لطیف و کاراملی شده و کدو حلوایی شیرین است.

شام تابه ای یک راه آسان برای تهیه یک وعده غذایی کامل در یک لحظه است. فقط گوشت خود (مرغ، گوشت خوک، گوشت گاو، توفو، ماهی) را با سبزیجات خرد شده که زمان پخت مشابهی دارند در یک ورقه پخت لبه دار ترکیب کنید، با روغن، نمک، فلفل و هر طعم دهنده دیگری که دوست دارید بریزید، تابه را در تابه بریزید. در فر و صبر کنید تا تایمر زنگ بزند – شام آماده است!

فیله گوشت خوک پخته شده یکی از گوشت های ایده آل من در شب است، زیرا سریع پخته می شود (35 دقیقه)، به طور طبیعی لطیف است، و طعم ملایم آن به این معنی است که تقریباً با هر طعم دهنده ای سازگار است. حتی با روغن زیتون، نمک و فلفل ساده، عالی است! اما برای اضافه کردن طعم بیشتر – با کمترین تلاش و آشفتگی – دوست دارم شربت افرا خالص و خردل تند و دانه دار را با هم مخلوط کرده و از آن به عنوان سس سریع برای گوشت خوک استفاده کنم. افرا و خردل به خوبی جفت می شوند، به خصوص برای یک وعده غذایی آرامش بخش پاییز/زمستان. یک نکته در مورد خردل: من ترجیح می‌دهم از خردل قهوه‌ای دانه‌دار استفاده کنم (شما در فروشگاه‌ها آن را با برچسب «خردل قهوه‌ای تند» خواهید دید) اما هر نوعی که دوست دارید کارساز است.

اختیاری: گوشت خوک را برای طعم بیشتر مرینیت کنید. مخلوط گوشت خوک و خردل افرا را در یک کیسه پلاستیکی به اندازه گالن ترکیب کنید، تا جایی که می توانید هوا را از کیسه خارج کنید و آن را ببندید. کیسه را چند بار بچرخانید تا گوشت خوک را از هر طرف بپوشاند. به مدت 30 دقیقه و حداکثر 24 ساعت در یخچال قرار دهید. وقتی آماده طبخ شدید، گوشت خوک را از کیسه خارج کنید و مایع باقی مانده را دور بریزید.

فیله گوشت خوک پخته شده

سایر دستور العمل های گوشت خوک که ممکن است دوست داشته باشید:

فیله گوشت خوک با سس Ah So

فیله گوشت خوک با کنسرو عسل، دیژون و زردآلو

فیله گوشت خوک با BBQ Dry Rub

فیله گوشت خوک تابه ای با کلم بروکسل و کدو حلوایی

این گوشت خوک ظرف ورقه ای در 35 دقیقه کوتاه پخته می شود و روی آن یک سس ساده اما خوشمزه خردل افرا ریخته می شود. اطراف آن کلم بروکسل لطیف و کاراملی شده و کدو حلوایی شیرین است.

دوره: شام، پذیرایی، غذای اصلی

کلمه کلیدی: پیتزا کدو حلوایی، دستور پاییزی، سس خردل افرا، ماریناد خردل افرا، دستور گوشت خوک، فیله گوشت خوک، کلم بروکسل بوداده، کنجاله ورقه ای تابه، ورقه تابه خوک

خدمات: 6

کالری: 257کیلو کالری

  • 1.5 تا 2 پوند فیله گوشت خوک
  • 2 فنجان ها کلم بروکسل نصف کنید
  • 1/2 کدو حلوایی بزرگ پوست کنده و به مکعب های 1 اینچی برش دهید
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1 1/2 قاشق غذاخوری خردل قهوه ای تند (یا دیژون)
  • 4 قاشق غذاخوری شربت افرا خالص
  • اختیاری: گوشت خوک را برای طعم بیشتر مرینیت کنید. در یک کاسه کوچک، شربت خردل و افرا را با هم مخلوط کنید. مخلوط افرا و خردل را در یک کیسه پلاستیکی به اندازه گالن بریزید، گوشت خوک را اضافه کنید، تا جایی که می توانید هوا را از کیسه خارج کنید و آن را ببندید. کیسه را چند بار بچرخانید تا گوشت خوک را از هر طرف بپوشاند. به مدت 30 دقیقه و حداکثر 24 ساعت در یخچال قرار دهید و گاهی کیسه را برگردانید. وقتی آماده طبخ شدید، گوشت خوک را از کیسه خارج کنید و مایع باقی مانده را دور بریزید.

  • فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید. یک ورقه فر لبه دار بزرگ را با فویل بپوشانید.

  • کلم بروکسل و کدو را روی سینی فر بپاشید. روغن را اضافه کنید و هم بزنید تا به طور یکنواخت روی سبزیجات آغشته شود. آنها را به مقدار زیاد با نمک و فلفل مزه دار کنید.

  • سبزیجات را جابجا کنید تا فضایی برای گوشت خوک در وسط تابه ایجاد شود و گوشت خوک را روی تابه قرار دهید.

  • در یک کاسه کوچک، شربت خردل و افرا را با هم مخلوط کنید. روی گوشت خوک بریزید و آن را برگردانید تا هر دو طرف آن را بپوشاند. (اگر گوشت خوک را مرینیت کرده اید، به سادگی فیله ماهی مرینیت شده را روی ورقه پخت قرار دهید.)

  • حدود 35 دقیقه تفت دهید تا دمای داخلی گوشت خوک روی دماسنج 145 درجه فارنهایت ثبت شود. گوشت خوک را به تخته برش منتقل کنید و قبل از برش دادن 5 تا 10 دقیقه استراحت دهید. با کلم بروکسل و کدو حلوایی سرو کنید.

کالری: 257کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 19g | پروتئین: 25g | چربی: 9g | چربی های اشباع شده: 2g | چربی های چند غیر اشباع: 1g | چربی اشباع شده: 5g | چربی ترانس: 1g | کلسترول: 74میلی گرم | سدیم: 113میلی گرم | پتاسیم: 815میلی گرم | فیبر: 2g | قند: 10g | ویتامین A: 6870IU | ویتامین سی: 38میلی گرم | کلسیم: 66میلی گرم | اهن: 2میلی گرم