دستور تهیه سالاد رادیچیو با آووکادو، سیب، پنیر آبی خرد شده و گردوی برشته شده.
Radicchio ممکن است پایه سالاد مورد علاقه شما نباشد، اما کاملاً ارزش افزودن به چرخش خود را دارد. به طور طبیعی تند دارد، اندکی طعم تلخی که واقعاً با سیب شیرین و آووکادوی خنک و خامه ای جفت می شود. تعادل دوست داشتنی است پنیر آبی مرزه را برای غنا و گردوی برشته شده برای گرما اضافه کنید، و یک سالاد کشنده با طعم و بافت بسیار زیاد خواهید داشت. این که رادیکیو زیباترین قرمز یاقوتی است هم ضرری ندارد.
از آنجایی که همه این مواد به خودی خود بسیار خوش طعم هستند، من سس سالاد را با یک وینگرت بالزامیک ساخته شده با سرکه بالزامیک، عسل، خردل دیژون، روغن زیتون، نمک و فلفل ساده نگه میدارم. کامل.
سالاد رادیکیو با سیب، پنیر آبی و آووکادو
سالاد زیبای رادیکیو که با رادیکیو خرد شده، آووکادو، سیب، پنیر آبی خرد شده و گردوی برشته شده درست شده است. با لباس وینگرت بالزامیک.
خدمات: 6
کالری: 252کیلو کالری
سرکه بالزامیک
- 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق باکره
- 1 قاشق چایخوری عسل
- 1 قاشق غذاخوری سرکه بازامیک
- 1 قاشق چایخوری خردل دیژون
- 1/8 قاشق چایخوری نمک
- 1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه
سالاد رادیکیو
- 1 سر رادیچیو نصف شده، هسته گرفته و به قطعات کوچک بریده شده (5 تا 6 فنجان)
- 1 سیب نصف شده، هسته گرفته و نازک بریده شده است
- 1 آووکادو پوست کنده، بدون هسته و برش خورده
- 1/2 فنجان پنیر آبی خرد شده (2 اونس)
- 1/2 فنجان گردو برشته و خرد شده
-
در یک کاسه بزرگ، روغن، عسل، سرکه، خردل، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. رادیچیو را اضافه کنید و هم بزنید.
-
سیب، آووکادو، پنیر آبی و گردو را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. نمک و فلفل بیشتری به مزه مزه دار کنید (در صورت تمایل). خدمت.
کالری: 252کیلو کالری | کربوهیدرات ها: 12g | پروتئین: 5g | چربی: 22g | چربی های اشباع شده: 4g | چربی های چند غیر اشباع: 6g | چربی اشباع شده: 10g | کلسترول: 8میلی گرم | سدیم: 229میلی گرم | پتاسیم: 413میلی گرم | فیبر: 4g | قند: 5g | ویتامین A: 166IU | ویتامین سی: 9میلی گرم | کلسیم: 85میلی گرم | اهن: 1میلی گرم